Collectieve zakenreisverzekering ★ ★ ★ ★ ★

  • Collectieve zakenreisverzekering
  • Zakelijke reisverzekering
  • Zakenreisverzekering
  • Zakelijke reisverzekering vergelijken
Zakelijke reisverzekering, Zakenreisverzekering, Zakelijke reisverzekering vergelijken, collectieve zakenreisverzekering

Collectieve zakenreisverzekering | Zorgplicht van uw onderneming

Doorgaans verlopen zakenreizen gelukkig voorspoedig. Maar àls zakenreizigers iets overkomt, hebben ze adequate  hulpverlening nodig. Vanuit de zorgplicht (Duty of Care) van ondernemingen is uw organisatie ervoor verantwoordelijk dat werknemers goed verzekerd op reis gaan. Een goede Verzekeringen neemt u deze zorg uit handen.

Collectieve zakenreisverzekering vergelijken

Collectieve zakenreisverzekering via de vergelijkingsmodule kunt u snel een collectieve zakenreisverzekering en/of zakelijke reisverzekering vergelijken op premie, dekking, polisvoorwaarden.

De ene zakenreis is de andere niet

Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. En als medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide Werelddekking nodig.

Een reisverzekering is geen zakenreisverzekering

Het is al vervelend genoeg als u of uw medewerkers een zakenreis moeten afbreken – bijvoorbeeld door ziekte, calamiteiten of problemen thuis. Maar de zakenreis krijgt een nare nasleep als blijkt dat de verzekering onvoldoende of zelfs helemaal niet geregeld is. En in tegenstelling tot wat veel reizigers denken: zakenreizen vallen niet onder de doorlopende reisverzekering. U heeft hiervoor een zakelijke reisverzekering nodig.

Business Travel Insurance (BTI) Collectief

Met BTI Collectief van verschillende Verzekeraars zijn alle medewerkers goed verzekerd tijdens hun zakenreizen. Waar ter wereld zij ook aan het werk zijn, ze krijgen altijd deskundige hulp. Een telefoontje naar de de Hulplijn en ze krijgen advies in hun eigen taal, van iemand met kennis van zaken die de beste (medische) hulp voor hen organiseert.

Hulp bij ontvoering, kaping of gijzeling is niet verzekerd. In dat geval hebben de bevoegde autoriteiten de leiding. Verzekeraars hebben geen rol in operaties om mensen vrij te krijgen.

*Molest: een gewapend conflict, burgeroorlog, opstand, binnenlandse    onlusten of oproer.

Let op: hierboven wordt een deel van de polisdekkingen in beperkte mate toegelicht.
Derhalve kunt u aan deze vragen en antwoorden geen rechten ontlenen en zijn de polisvoorwaarden te allen tijde leidend.